Zes unieke ruimten ingericht voor maximaal resultaat

Elke ruimte is anders in inrichting en faciliteiten. Kies zelf de ruimte, die jou het beste ondersteunt bij de realisatie van je doelen en resultaten. Ervaar het gemak en de flexibiliteit om te wisselen van ruimte als een specifiek onderdeel van een sessie er om vraagt.

Werkplaats

Delen / samen ontwikkelen / multifunctioneel

10 – 120 pers.

140 m²

De grote multifunctionele ruimte in het hart van de locatie. Met het grote presentatiescherm ideaal voor het delen van informatie met een grote groep deelnemers.

Bibliotheek

Verdiepen / goede gesprek bij de open haard

2 - 6 pers.

25 m²

Uitermate geschikt voor reflectie en verdieping in beperkte kring op een bepaald onderwerp. Het is dé plek voor dat informele maar wel belangrijke gesprek ‘even tussendoor’.

Koffiebar

Ontmoeten / ontspannen / verbinden

4 - 40 pers.

90 m²

De Koffiebar nodigt uit om een goede kop koffie of thee te drinken. Een fijne plek om elkaar in een informele setting te ontmoeten.

Atelier

Creativiteit uiten / ideeën vormen / enthousiasmeren

4 – 35 pers.

85 m²

Het Atelier maakt haar naam waar door de creativiteit bij de deelnemers te activeren en te versnellen. Volledig uitgerust voor creatieve werkvormen zoals brainstorming, brown paper sessies en moodboards.

Directiekamer

Besluiten nemen / prioriteren / onderhandelen

14 – 16 pers.

60 m²

Jouw board room. Geen betere plek om te onderhandelen, te prioriteren of besluiten te nemen. De inrichting en faciliteiten zijn natuurlijk ‘high touch’ en ‘high tech’.

Kapel

Reflectie / verdieping

12 – 14 pers.

30 m²

Reflecteren en zin- en betekenisgeven kan nergens beter dan in de Kapel. Door de aparte ligging is de Kapel ook heel geschikt voor een break-out sessie of een time-out van een sessie in één van de andere ruimten. 

Een beproefd concept waarmee u alle kanten op kan

Virtuele tour