Services

Verzorgd ontzorgen op hoog niveau

Natuurlijk staan de klant en zijn wensen centraal bij Loods7a. Wij denken graag met je mee om jouw wensen tot onvergetelijke herinneringen te maken. Neem contact met ons op en laat je verrassen door onze mogelijkheden.

Samenwerkingsfaciliteiten

Alle ruimten zijn voorzien van meerdere vaste of mobiele flipovers en presentatieschermen. Verder heeft Loods7a in eigen beheer 2 trolleys ontwikkeld met een flat screen, prikbord, whiteboard en 2 flipovers. De Directiekamer en Atelier beschikken over grote glassboards. Verder is een koffer beschikbaar met workshopmaterialen zoals stiften, post-its, plakband etc.

In Loods7a is een professionele geluidsinstallatie aanwezig met onder meer 4 draadloze microfoons. Uiteraard beschikt elke ruimte over vaste internetaansluitingen en is overal wifi via glasvezel aanwezig.

Catering

Wij hebben een goed uitgeruste horecakeuken en bereiden onze producten met verse en zoveel mogelijk lokale ingrediënten. Uit ervaring weten we, dat soms de kwaliteit van een afsluitend diner of van de hapjes vooraf geborgd moet zijn door een klinkende naam van een chef-kok. Geen probleem bij Loods7a. Wij denken graag mee vanuit ons netwerk. Ook externe catering is mogelijk. Waar gewenst stellen we graag in goed overleg onze keuken en mogelijkheden ter beschikking.

Overnachten & vervoer

Loods7a heeft zelf geen overnachtingsmogelijkheden maar er zijn voldoende mogelijkheden in de buurt. Van luxe B&B’s tot fijne zakenhotels. Wij sturen u graag een lijst met mogelijkheden toe.

Vervoer nodig tussen NS-station en Loods7a of naar een hotel? De gemeente Maashorst heeft een rijke keuze aan taxibedrijven. Natuurlijk willen en kunnen wij dit ook voor u regelen. Informeer naar onze shuttle-service.

Sprekers

Zoekt u een spreker voor een bepaald thema? Vanuit onze organisatieadviespraktijk hebben we meer dan 30 jaar ervaring met sprekers. Wij ondersteunen u graag bij uw zoektocht.